ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημιουργούμε αναμνήσεις

Το Αιγαιορίς προσφέρεται για κάθε είδους κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση.

Η κομψότητα και το προσεγμένο περιβάλλον δημιουργούν ένα ονειρεμένο σκηνικό για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας και εγγυώνται ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα φύγετε με ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Στο χώρο μας μπορούν να φιλοξενηθούν 700 καθήμενοι και έως 1000 άτομα σύνολο.

ΓΑΜΟΙ - ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ

Σφραγίστε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας με μια δεξίωση όπως την έχετε ονειρευτεί.

Με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τους ήχους της θάλασσας να συνοδεύουν τις στιγμές σας, οι ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες σ’ εσάς και στους καλεσμένους σας.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η δεξίωση συνεχίζεται κανονικά μιας και ο σκεπαστός χώρος του Αιγαιορίς θα φροντίσει να μη χαλάσει τίποτα την καλή σας διάθεση.

Όλα τα φαγητά φτιάχνονται από εμάς την ίδια μέρα με τα καλύτερα υλικά και πάντα σε συνεννόηση μαζί σας για το ιδανικό τραπέζι για τους καλεσμένους σας.

Aigaioris Skyros

EVENTS

Στο Αιγαιορίς θα βρείτε τον ιδανικό χώρο και την κατάλληλη δραστηριότητα για να συσφίξετε τους δεσμούς σας με τους συνεργάτες, τους πελάτες ή τους φίλους σας.

Η διοργάνωση κάποιου event, κάποιας ημερίδας ή ακόμη και επιμορφωτικών σεμιναρίων για τα στελέχη σας στο χώρο μας να είστε σίγουροι πως θα είναι κάτι μοναδικό με πολλά οφέλη για την εταιρεία, τους πελάτες και τα στελέχη σας.

LIVE

Στο χώρο μας διοργανώνονται βραδιές με ζωντανή μουσική με ορχήστρα και η συνοδεία ελληνικής μουσικής μας πηγαίνει μέχρι το ξημέρωμα με λαϊκά, ελαφρολαϊκά και πολλά νησιώτικα με βάση τα Σκυριανά τραγούδια που καταλήγουν σε μεγάλους χορευτικούς κύκλους νησιώτικου γλεντιού.

Επίσης διοργανώνονται βραδιές με διάφορα είδη μουσικής και δεν αποκλείεται να πετύχετε πολλές βραδινές συναυλίες από rock, jazz και blues, μέχρι έντεχνα ή παραδοσιακή μουσική.

Ο χώρος διατίθεται και για συναυλίες, από τον οποίο έχουν περάσει διάφοροι καλλιτέχνες με μεγάλη επιτυχία.

Aigaioris Skyros
Aigaioris Skyros

PARTY

Bachelor party, party γεννεθλίων, pool party και ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, στο χώρο μας μπορεί να ζήσει ξεχωριστές στιγμές και να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις.

Για τους μικρούς μας φίλους μπορούμε να διοργανώσουμε διαδραστικά παιχνίδια με ανιματέρ.

Φορέστε το πιο λαμπρό χαμόγελο, βάλτε την καλύτερή σας διάθεση και ελάτε να διοργανώσουμε ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Created by brandhellas, All rights reserved © Agaioris 2022 – Terms of Use